OAS expanderar och flyttar till större lokaler

OAS har växt ur sina gamla lokaler och väljer i samband med sitt 10-årsjubileum att flytta till större vid gamla flygfältet i Jönköping.

- Vi har varit trångbodda, och att flytta till större lokaler var ett naturligt steg i vår resa, säger Johan Vågerdal, koncern-vd på OAS.

KATEGORIER

OAS har under de senaste åren genomgått en stor expansion, och dubblerade förra året antalet anställda från 15 till 30 och omsättningen från 20 till 40 miljoner. I samband med expansionen meddelar OAS att de flyttar till större lokaler på Skiffervägen 2 vid gamla flygfältet i Jönköping.

– Vi har varit trångbodda, och att flytta till större lokaler var ett naturligt steg i vår resa. Dessutom ville vi komma närmre stadskärnan, vilket var ytterligare en anledning till att vi flyttade från Hedenstorp. Flytten innebär också ett eget OAS-hus, en perfekt present för bolaget som fyller 10 år, säger Johan Vågerdal, grundare och koncern-vd på OAS.

Med hjälp av Josefine Wahlström, inredare på Sonarps, har lokalerna inretts och designats till en miljö där kreativitet ska frodas och alla medarbetare ska känna sig som hemma. Emelie Ödén, projektledare på OAS, har varit ansvarig för flytten.

– Vi ville bygga vårt egna OAS-hus, där alla ska känna sig som hemma. Vi kallar det för vår kreativa fristad. Bra att veta när du hälsar på hos oss är att vi alltid tar av oss skorna, säger Emelie Ödén.

OAS består av grenarna “Creative” och “Tech”. “Creative” är bolagets kreativa och strategiska byråverksamhet, som erbjuder kreativ marknadsföring, grafisk produktion, webbutveckling, strategitjänster, foto och film. “Tech” är det innovativa IT-benet, som erbjuder allt från från sociala intranät till hosting, drift och support.

 

För mer information, kontakta Johan Vågerdal.

 

14 maj 2019