Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ledig tjänst: Webbutvecklare

Söker du en ny utmaning? Är du van att arbeta med en variation av arbetsuppgifter men brinner lite extra för webbutveckling? Perfekt, vi söker dig!

Välkommen till din nya arbetsplats.

Vi på OAS tror att utveckling är roligast i en grupp. Hos oss är du en del av en kreativ, driven och målinriktad arbetsgrupp som tillsammans med kunderna vill nå målet. Vi på OAS är idag elva personer som arbetar med allt som hör en reklambyrå till. Mestadels har det historiskt varit webbutveckling, men idag är det minst lika mycket grafisk formgivning, strategi och digital annonsering. Vi tror på att helheten i leveransen gör att både vi själva och kunderna utvecklas.

På jobbet har vi roligt, och vi har nyss flyttat till nyrenoverade lokaler i Huskvarna. Vill du hjälpa oss framåt? Perfekt, vi vill höra av dig.

Välkommen att bli en kugge i vårt webbteam

Vi söker en driven medarbetare med känsla för detaljer och som älskar skarp kod. Vi är säkra på att du har arbetat med webbutveckling på något vis tidigare, kanske som frontend utvecklare, eller som systemutvecklare? Du har i alla fall viss kunskap av att utveckla inom Javascriptramverket Vue.js, och har tidigare arbetat med WordPress som CMS.

Vi tror också att du tycker om att arbeta nära dina kollegor, och att ha direktkontakt med kunder. Som person uppskattar du ett högt tempo, och att få utmaningar som inte har ett självklart svar. Det tror vi du klurar ut själv.

Välkommen med din ansökan till OAS.

Detta får du göra hos oss.

  • Arbeta med drivna kollegor som vill utvecklas tillsammans med kunden
  • Hitta kreativa lösningar på de utmaningar som kan uppkomma.
  • Jobba nära kunderna, ofta med direktkontakt, för att hitta gemensamma lösningar

Detta tror vi att du redan kan.

  • Vi tror du älskar kod!
  • Kunskap inom Javascript, Vue.js och andra moderna ramverk
  • Utveckling av API och headless CMS
  • Du är lösningsorienterad och gillar att sätta dig in i kundens utmaningar
  • Tidigare erfarenhet av att omsätta design till funktion
  • Intresse för UX/UI, digitala strategier och kan implementera Google Analytics, Google TagManager och andra strategiverktyg.

Intresserad? Kontakta mig!

Christian Ögren

VD