Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ledig tjänst: Teamleader webb

Söker du en ny utmaning? Är du van att arbeta med en variation av arbetsuppgifter men brinner lite extra för marknadsföring och webbutveckling? Perfekt, vi söker dig!

Välkommen till din nya arbetsplats.

Vi på OAS tror att utveckling är roligast i en grupp. Hos oss är du en del av en kreativ, driven och målinriktad arbetsgrupp som tillsammans med kunderna vill nå målet. Vi på OAS är idag elva personer som arbetar med allt som hör en reklambyrå till. Mestadels har det historiskt varit webbutveckling, men idag är det minst lika mycket grafisk formgivning, strategi och digital annonsering. Vi tror på att helheten i leveransen gör att både vi själva och kunderna utvecklas.

På jobbet har vi roligt, och vi har nyss flyttat till nyrenoverade lokaler i Huskvarna. Vill du hjälpa oss framåt? Perfekt, vi vill höra av dig.

Hos oss blir du teamleader inom webbutveckling.

Vi söker dig som inte kan bestämma vad som är roligast, klurig problemlösning inom webb eller projektledning. Vi är säkra på att du har arbetat med webbutveckling på något vis tidigare, kanske som teknisk projektledare, eller som systemutvecklare? Du har i alla fall viss kunskap av att utveckla inom Javascriptramverket Vue.js, och har tidigare arbetat med WordPress som CMS.

Vi tror också att du tycker om att arbeta nära dina kollegor, och att ha direktkontakt med kunder. Att ha arbetat med projektledning, budgetering och planering är meriterande men inget krav. Som person uppskattar du ett högt tempo, och att få utmaningar som inte har ett självklart svar. Det tror vi du klurar ut själv.

Som Teamleader Webb kommer du bland annat ansvara för planering av pågående och kommande produktioner inom webb. Du kommer ha kontakt med kunder för att dels lösa utmaningar de står inför, lika mycket som ni tillsammans kommer skissa på hur webben kan utvecklas för att nå morgondagens mål.

Välkommen med din ansökan till OAS.

Detta får du göra hos oss.

 • Arbeta med drivna kollegor som vill utvecklas tillsammans med kunden
 • Hitta kreativa lösningar på de utmaningar som kan uppkomma.
 • Jobba nära kunderna, ofta med direktkontakt, för att hitta gemensamma lösningar.
 • Arbeta med att planera och administrera arbetsuppgifter för att nå uppsatta mål, både internt och extern.

Detta tror vi att du redan kan.

 • Vi tror du älskar kod, men det kanske inte är det enda du vill göra på dagarna.
 • Konsultvana och van att arbeta kundnära med parallella projekt
 • Kunskap inom Javascript, Vue.js och andra moderna ramverk
 • Utveckling av API och headless CMS
 • Tidigare erfarenhet av att hantera hostingmiljö (PLESK)
 • Du är lösningsorienterad och gillar att sätta dig in i kundens utmaningar och agera teknisk rådgivare, för att tillsammans komma vidare.
 • Tidigare erfarenhet av att omsätta design till funktion
 • Intresse för UX/UI, digitala strategier och kan implementera Google Analytics, Google TagManager och andra strategiverktyg.

Intresserad? Kontakta mig!

Christian Ögren

VD