Hauger

Med passion och inspiration från den Schweiziska naturen lät Tobias Lindberg det sofistikerade klockmärket Hauger växa fram. Med exklusiva material i varje liten detalj designar Hauger stilfulla herr- och damklockor för att berika den lyxiga livsstilen.

Utmaning

Likt den Schweiziska naturen skiftar i färg från snö, berg och vegetation skiftar även utseendet för varje begränsad upplaga som Hauger designar. Och just den här exklusiviteten skulle Haugers hemsida andas. Vår utmaning var att designa och ta fram en inspirerande plattform som skapar en längtan hos användaren. En längtan som gör att du kan sitta och titta på Haugers tidlösa hantverk i evigheter.

Lösning

En klar önskan om vilken känsla hemsidan skulle förmedla mynnade ut i en smidig designprocess. Och här var en stor del av lösningen ett exklusivt fotomanér, där vi varsamt handplockade foton för att lyfta alla Haugers unika klockor ytterligare en nivå.

Utöver e-handelsplattformen har vi även levererat grafisk produktion. Som till exempel annonser för magasin och användarmanualer för alla kollektioner. Och till dessa skissade fram unika illustrationer i ”Technical drawing”-anda, fast utan tekniska specifikationer.

Nu är det din tur att längta dig bort – ta ditt första steg in i Haugers värld.

SKILLS USED