OnePartnerGroup

OnePartnerGroup har det mesta, i alla fall om du letar efter en partner inom rekrytering, bemanning och utbildning. You name it, they have it. OnePartnerGroup finns idag på 46 orter i Sverige och har hela 2500 engagerade anställda.

0:00/0:00

Utmaning

Eftersom OnePartnerGroup växer så att det knakar har de mängder av olika kontaktytor och därför är det extra viktigt att både den interna och externa kommunikationen har ett bra flyt med hög igenkänningsfaktor. Ett företag så stort som OnePartnerGroup behöver ett stabilt intranät, smidiga interna kommunikationsvägar och en schysst inköpsportal för att allt ska fungera optimalt. Så när de kände att det var läge för ett nytt och fräscht varumärkesuttryck blev det dags för oss på OAS att ta plats på scenen. Vi tänkte oss ett varumärke med skönt flow och extra allt.

Lösning

Ja, vi kavlade helt enkelt upp ärmarna och levererade en helt ny grafisk profil. Dessutom skapade vi en komplett strategi för hur OnePartnerGroup ska kommunicera, både i sociala medier men även inom företaget. Hemsidan blev mer användarvänlig, strategin för de digitala kanalerna blev hållbarare och internmaterialet blev snyggare. Sist men inte minst levererade vi även en app för jobbsökande, full med inspiration och lediga jobb. Och till vår stora glädje fortsätter vi samarbetet genom att löpande leverera traditionella IT-tjänster till hela koncernen.

SKILLS USED