Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bli vår kollega!

Jobba hos oss

Söker du en ny utmaning? Är du intresserad av att arbeta på en nyfiken och glad reklambyrå? Och drivs du av att leverera trygghet till alla som vågar drömma? Då vill vi gärna höra ifrån dig! Vi är idag tio personer med olika intressen och i olika åldrar, men alla med en nyfikenhet inför nya utmaningar och projekt.

Vi gillar att förändras och testa nytt för att göra bättre, och vårt mål är att våra partners ska utvecklas och nå sina mål. Bara då kan vi själva nå vårt mål, att ha gett det största värdet vi kunnat till kunder som velat uppnå mer.

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster. Men vi vill ändå höra från dig om du är intresserad att bli en del av vårt gäng i framtiden, skicka gärna in en spontanansökan med ditt personliga brev och tidigare erfarenhet till jobb@oas.nu!

Söker du praktikplats?

Vårt mål är att ta in studenter för praktik varje år, vi vill göra tiden så värdefull som möjligt för både oss och för dig som praktikant. Därför försöker vi begränsa antalet praktikanter utifrån hur mycket vi har att göra och för att vi ska kunna hjälpa till så mycket vi kan. Är du intresserad av att testa dina kunskaper och utvecklas inom din utbildning? Kontakta oss på jobb@oas.nu, vi ser fram emot att höra från dig!

Christian Ögren

VD