Oberoende mediebyrå med lång erfarenhet av mediestrategi

Som en helt oberoende mediebyrå hjälper vi våra kunder att kostnadseffektivt rikta annonsering i det medie och på det tillfället där just kundens målgrupp finns. Vi har mångårig erfarenhet inom både digital och analog medierådgivning där kreativa idéer alltid är i fokus. Jobbar du med oss är det givet att du skall märka skillnad.

Medierådgivning

Som kund får du en engagerad projektledare inom medierådgivning som har fullt fokus på att öka värdet på din medieinvestering.

Medieplanering

Medieplanering innebär att vi hjälper er med analys, mediestrategi och oberoende medieplacering för att optimera er marknadsföring.

Medieköp

I ett ständigt växande medielandskap guidar vi er till rätt val i mediedjungeln och hjälper er från offert till genomförande.

Eventmarknadsföring

Mycket ska planeras inför ett event och rätt marknadsföring kan vara avgörande för utfallet på just era event.

Sökordsmarknadsföring

Genom att erbjuda strategi och rådgivning för sökordsmarknadsföring hjälper vi er med ert företags positionering online.

Marknads-PR

Vi konsulterar inom PR-området och hjälper våra kunder att kommunicera sina budskap till omvärlden så det både syns och hörs!

Analys och kampanjuppföljning

Vi hjälper er att utvärdera resultaten av er marknadsföring. Vi hjälper er mäta kampanjer, analysera och rapportera resultatet.

Digital marknadsföring

Den digitala marknadsföringen kan styras geografiskt, demografiskt, på intresse och beteende vilket ger enorma möjligheter för ert företag.