DET HÄR ÄR OAS

Scrolla för att läsa mer

DIN KREATIVA FRISTAD

Av oss kan du förvänta dig ärlighet. Transparens. Passion. Precis som vi uppmuntrar varje OAS:are att vara sig själv, är vår önskan till dig: Våga vara dig själv! Våga ställa frågan du ruvar på. Lufta tanken du hade. EVP, Cloud, UX/UI? Vi rätar ut frågetecken tillsammans.

För vi är övertygade om att det resulterar i en ärligare relation. Mindre missförstånd. Begripligare briefer. En betydligt roligare resa. Och ett garanterat bättre resultat.

Det här är din kreativa fristad. Det här är OAS.

CULTURE

Culture är vår företagskulturella inriktning. Det där som känns svårt att sätta fingret på är vår specialitet. Vilka är ni, och varför? Vi hittar, tar fram och hjälper er med verktygen som krävs för att lägga grunden och hitta kärnan. Vi sätter orden på det där som gör er till just ni.

CREATIVE

Creative är vår kreativa och strategiska byråverksamhet. Tänk: grafisk profil, kampanjhemsidor, marknadssföringstrategi, sociala medier, SEO, content, foto och film. Värdeskapande kommunikation, helt enkelt.

TECH

Tech är vad det låter som: innovativt, smart och lite härligt nördigt. Du kan be oss om allt från sociala intranät, till hosting, drift och support. Hos oss ska IT vara ett stöd, inte ett hinder. Vi kombinerar klipska IT-lösningar med trygg vägledning och service, och finns alltid nära till hands vid behov.