Ett hållbart lyft för OnePartnerGroup

Bakgrund: Våra kära vänner behövde lite hjälp

OnePartnerGroup har det mest, i alla fall om du letar efter en partner inom rekrytering, bemanning och utbildning. You name it, they have it. OnePartnerGroup finns idag på 46 orter i Sverige och har hela 2500 engagerade anställda. Men de behövde lite hjälp på traven med att kommunicera sitt varumärke.

Utmaning: Skapa ett varumärke med skönt flow och extra allt

Eftersom OnePartnerGroup växer så att det knakar har de mängder av olika kontaktytor och därför är det extra viktigt att både den interna och externa kommunikationen har ett bra flyt med hög igenkänningsfaktor. Ett företag så stort som OnePartnerGroup behöver ett stabilt intranät, smidiga interna kommunikationsvägar och en schysst inköpsportal för att allt ska fungera optimalt. Så när de kände att det var läge för ett nytt och fräscht varumärkesuttryck blev det dags för oss på OAS att ta plats på scenen.

Lösning: Ny strategi, ny grafisk profil, ny hemsida

Ja, vi kavlade helt enkelt upp ärmarna och levererade en helt ny grafisk profil. Dessutom skapade vi en komplett strategi för hur OnePartnerGroup ska kommunicera, både i sociala medier men även inom företaget. Hemsidan blev mer användarvänlig, strategin för de digitala kanalerna blev hållbarare och internmaterialet blev snyggare. Och till vår stora glädje fortsätter vi samarbetet genom att löpande leverera traditionella IT-tjänster till hela koncernen.

 

Är du nyfiken på hur fint det blev? Kolla här:

www.onepartnergroup.se

Gillar du det du ser?

Vi brinner för att ta oss an kundspecifika utmaningar. Kontakta någon av våra drivna projektledare så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Andra case av samma typ