PGF

Bättre kommunikation med modern IT

Alla har väl någon gång känt stressen komma smygande när man inser att man inte kommer åt ett dokument som ligger på en annan dator än den som finns på plats. Tänk då hur det är när man jobbar med tredjepartslogistik som kräver mycket anpassning och flexibilitet.

 

PGF fann oss i IT-djungeln och vet ni vad; nu kan PGF utföra sina tjänster när som helst och var som helst. OAS har nämligen lyft tredjepartslogistik-företaget ovan molnen med hjälp av en ny modern IT-plattform från vår driftshall. Förutom Office 365 fick PGF dessutom tillgång till den senaste plattformen från SharePoint, vilket i enkla kast innebär att det blir lättare för dem att nå varandra via olika enheter.

Vi har hittat en OAS i IT-öknen där vi känner att vi kan blomma ut och vara effektiva i vår affär. OAS ger oss en professionell plattform och utvecklingsmöjligheter som möjliggör att vi kan utföra våra tjänster när som helst och var som helst.

  • Henning Berggren
  • Platschef

Projektet innefattar följande tjänster från OAS:

Gillar du det du ser?

Vi brinner för att ta oss an kundspecifika utmaningar. Kontakta någon av våra drivna projektledare så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Andra case av samma typ