Webb, foto och IT

Strand Entreprenad

Att bygga nytt från grunden

Strand Entreprenad är ett progressivt, modernt och nytänkande entreprenadföretag. Dessa ledord, kryddat med en stor dos användarvänlighet och kundfokus, var våra riktlinjer när vi hjälpte Strand att bygga sin nya webbplats.

 

Vår idé var att tidigt låta projekten, både pågående och avslutade, tala för sig själva. Projekten ger snabbt en inblick i företagets kapacitet och kompetens, och speglar samtidigt den genuina hantverkstraditionen man besitter. I bildspråket var vi noga med att lyfta fram människorna bakom maskinerna.

Modern IT för ett modernt arbetssätt

När man gräver för vägar och är ute på stora projekteringar är företagets IT viktigare än man tror. Arbetsledare och utförare använder IT som ett dagligt verktyg till allt från att se på ritningar till projektering.

 

OAS och Strand inledde vårt samarbete sommaren 2016. Inom ramen för vårt samarbete tar vi helhetsansvar för Strands IT. Vi finns på plats med våra tekniker och använder de rätta molntjänsterna för att hjälpa Strand att fortsätta växa som modernt entreprenadföretag.

Gillar du det du ser?

Vi brinner för att ta oss an kundspecifika utmaningar. Kontakta någon av våra drivna projektledare så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Andra uppdrag av samma typ