DIN REKLAMBYRÅ I JÖNKÖPING

Scrolla för att läsa mer

KOMMUNIKATION OCH MARKNADSFÖRING

Vi guidar dig genom strategiarbetet, skapar vassa texter som når dina målgrupper, tar foton och spelar in filmer som visar de värderingar ditt varumärke har, bygger rent överjävliga hemsidor som driver affärer och kompletterar allt med smarta IT-lösningar. OAS i Jönköping är din reklambyrå där du kan känna dig trygg och växa på ditt sätt.

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Varumärkesstrategi

Ett varumärke utan en strategi är ofta ganska svårdefinierat. Det är viktigt att veta vad varumärket står för, vilka värdeord det ska förknippas med och vilka budskap det ska förmedla. Ett varumärke med en strategi förenklar även allt annat i dess närhet. Vi kan hjälpa dig både med ett helt nytt varumärke, eller med att förbättra ett redan etablerat.

 

Grafisk profil

Med en genomtänkt grafisk profil känner din målgrupp igen ditt varumärke överallt, även om det bara rör sig om något så simpelt som ett visitkort. En grafisk profil kan bland annat omfatta logotyparbete, tillämpningar i form av mallar och signaturer, bild- och färgmanér, typsnitt och tonalitet.

 

Marknadsföring

Hur ska du synas? Var ska du synas? Och framför allt, varför ska du synas? Marknadsföring utan ett tydligt mål är ofta bortslösade pengar, vare sig det rör sig om digitala kampanjer eller en vanlig broschyr. Vi hjälper dig hela vägen, från att sätta tydliga mål till att följa upp resultatet.

 

HUR FUNGERAR DET?

Är du osäker på hur du kommer igång med ditt varumärkesarbete eller din nya hemsida? Det är hur enkelt som helst. Kontakta oss, så sätter vi oss ned tillsammans och utforskar möjligheterna för ett samarbete oss emellan.
Så här enkelt är det att börja jobba med oss:
  • Du kontaktar oss, vi tar ett möte för att stämma av vad du behöver
  • Vi ser över hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig och presenterar detta som ett förslag
  • Så fort offerten är godkänd påbörjar vi arbetet med ditt önskade läge som grund