Webb där ingenting är omöjligt

Våra kreatörer och utvecklare tar fram kundunika och användarvänliga webbplatser.

Workshop

För att lära känna dig och din verksamhet så bra som möjligt, inleder vi gärna samarbetet med en workshop. Där klurar vi tillsammans på målgrupper, deras behov och syftet med den nya webbplatsen. Detta underlag kommer sedan att utgöra webbplatsens strukturella grund.

Design

Med hjälp av underlaget från workshopen har vi fått ett hum om vad dina besökare vill göra på din hemsida. Det använder vi oss av i designarbetet, då det handlar om att göra hemsidan både estetiskt tilltalande, funktionell och - framförallt - användarvänlig.

Utveckling

På byrån är vi som kreatörer och utvecklare bör vara. Nyfikna. Vi har koll på vad som är passé och vad som komma skall och använder gärna den senaste tekniken när vi bygger din nya hemsida. Vi utvecklar också specialfunktioner om behovet uppstår.

Content

Content. Detta - hos oss - vardagliga ord som i sig innehåller allt från text och bild till filmproduktioner och kampanjer. Ja, content är i stort sett allt som får tjänster och produkter att lyfta och nå rätt målgrupp. Dessutom gör det din hemsida till Googles bästa vän.

Optimering

Tillsammans med content och copy är SEO något som med små (om än strategiska) medel kan få din hemsida att segla upp på en fin placering hos Google. Vi gör sidan så attraktiv för sökmotorer som möjligt utifrån de sökord som är viktiga för din verksamhet.

Drift & Support

Vi vill hålla webbsidor som vi gör levande. Efter lansering jobbar vi bland annat med Google Analytics för att titta närmare på hur besökarna rör sig på sidan. Vi står också för webbhotell och är alltid redo att utföra HLR om din hemsida hamnar i nöd.

Uppdrag i urval