Strategi

Vardagen går snabbt och målgrupperna blir allt mer selektiva i hur de tar till sig information. Att ha en strategi att luta sig mot vad gäller kommunikation i olika kanaler är avgörande för ett lyckat resultat. Vi lär känna ditt varumärke och hjälper dig med en plan för hur och i vilka kanaler det ska kommuniceras ut. Då varumärken - och kanalerna de förmedlas i - är levande tittar vi också på nya möjligheter för utveckling under loppets gång.

Google

I egenskap av världens största sökmotor är Google en av stöttepelarna inom digital marknadsföring. Vi hjälper dig med Google Adwords, Google Shopping, Google Display, Google Business och SEO - samt hjälper dig få mätbart resultat av dina annonskampanjer.

Sociala medier

Sociala medier har på bara några få år blivit världens viktigaste skyltfönster för att bygga varumärke och lyfta fram tjänster och produkter. Vi lär känna ditt varumärke och guidar dig till rätt kanaler i den stora, vida sociala medier-världen.

Annonsering

Som en helt oberoende mediebyrå hjälper vi dig att kostnadseffektivt rikta annonsering i den kanal eller kanaler där din målgrupp finns. Vi har mångårig erfarenhet inom både digital och analog medierådgivning där kreativa idéer som gör skillnad alltid är i fokus.

Vi har framgångsrika samarbeten med: