Tech

IT ska vara ett stöd, inte ett hinder. Det är vår enkla filosofi. Vi jobbar därför för att vara en trygg och smidig leverantör av IT-tjänster. Med rätt vägledning och planering ser vårt team till att du alltid har rätt IT. Och skulle behovet uppstå, står våra kunniga tekniker redo att hjälpa dig med kort varsel.

Vi har dessutom bred kompetens inom systemutveckling och lång erfarenhet av utveckling i olika plattformar – både för webb och appar till mobila enheter. Du har idén, vi står för tekniken och utvecklingsarbetet.

Molntjänster

Vi sköter driften av din IT-miljö oavsett om den finns hos er eller i vår drifthall. Det ger dig och din verksamhet möjlighet till att utvecklas genom skalbarhet och flexibilitet. Med de rätta hårda och mjuka produkterna skapar vi IT som faktiskt fungerar.

Kundunika appar

Våra systemutvecklare skriver koden som ger liv åt dina idéer. Oavsett om det gäller en mobilapp, ett intranät eller en specialbyggd webbapplikation - vi är med dig under hela processen och ser till att slutresultatet gör din idé rättvisa.

Personligt team

Vi finns där du behöver oss. Om det så är på plats hos er, eller via fjärråtkomst tillsammans med vårt kompetenta supportteam, får du alltid snabb hjälp när du behöver den.

Uppdrag i urval

  • Vi har framgångsrika samarbeten med: