Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Designa för människor. Men utnyttja tekniken.

Snygg, trevlig – och gärna lite praktisk

Att ge ett bra första intryck första intryck gör livet så mycket lättare. Och första intrycket är ofta din webbplats. Den är ditt skyltfönster, din informationskanal, din handelsplats och din kundservice.

Exakt vilket jobb din sajt ska göra beror förstås på dina behov. Så vi börjar med att ta reda på dem. Och skulle det vara så att du inte själv är helt på det klara med vad du behöver, förtvivla inte. Vi hjälper dig att bringa ordning i behovspyramiden.

Från designbrief till buggfix

Vi har byggt webbar åt både små och stora företag i många års tid. Vi har bra koll på var fallgroparna finns och vet hur man håller budgeten.

Klar blir en hemsida aldrig, den ska leva, och utvecklas i takt med att ditt företag (och tekniken) gör det. Men vi hjälper dig förstås i den processen också. Med oss som partner får du alltid konstruktiva förslag på hur din sajt kan utvecklas, både tekniskt och innehållsmässigt.

Inspiration

Konsten att kontrollera – Vad är user experience och varför behövs det?

UX-Receptet.

Bygg en relation med din målgrupp.