Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Det går 13 webbhotell på dussinet.

Så varför välja vårt?

Vårt webbhotell fungerar som de flesta andra. Det är stabilt, snabbt och kostar ungefär lika lite som hos andra leverantörer. Du kan administrera din sida själv, backup sköts automatiskt – kort sagt, det fungerar.

Så varför välja oss? Jo, det finns några saker som gör oss ovanliga. När du behöver vår hjälp, till exempel, så behöver du ite gå via en chatbot som kopplar dig till ett servicecenter på andra sidan jorden. Det räcker med att du lyfter luren, så får du hjälp på studs. På svenska. Av någon du förmodligen talat med förut.

Och skulle du komma på att du vill slippa administrera sidan själv, ja då är det bara att säga till. Att säga till är över huvud taget ett bra sätt att få hjälp av oss.

Därför ska du välja oss.

Vad kostar det?

I alla våra webbhotell ingår flera olika standardlösningar, såsom kontrollpanel du själv kan administrera, daglig backup, SSD, brandvägg, antivirus och flytthjälp. Utöver detta kan du välja mellan tre olika paket.

Standard-paket för 199 :- per månad med bland annat 20 GB SSD lagring, 500 GB trafik / mån och 2 GB RAM.

Premium-paket för 299:- per månad med bland annat 50 GB SSD lagring, 1000 GB trafik / månad, 4 GB RAM och support för NodeJS.

Behöver du en speciallösning? Hör av dig direkt så tar vi fram ett förslag.