Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Att driva en sajt är som att äga ett hus. Det måste tas om hand.

En hemsida ska leva, annars dör den

Inställningar, innehåll och verktyg blir föråldrade, funktioner obsoleta. Nya säkerhetshot (och -lösningar) dyker upp. Kort sagt behöver din sajt underhållas och vårdas.

Ett smidigt sätt att garantera kvalitén på sajten är att teckna ett serviceavtal med oss. Då får du precis den nivå på underhåll som du behöver, utan behöva tänka mer på saken.

Light eller Standard?

Våra serviceavtal kommer i två nivåer. Serviceavtal light och standard.

I vår light nivå kommer vi varannan månad uppdatera hemsidans funktionalitet. Det innebär att vi garanterar att din hemsidas olika plug-in och administrationsverktyg är uppdaterade till den senaste versionen, det säkerställer att sidan fungerar korrekt för besökare och för dig som administratör. En uppdatering tar omkring två timmar och efter varje uppdatering blir du meddelad att uppdateringen är genomförd och att sidan fungerar korrekt!

För de kunderna med lite mer behov eller komplexare lösningar erbjuder vi standard som utöver light ger hastighetstester för att se så hemsidan presterar optimalt, i detta genomför vi även enklare justeringar för att ytterligare snabba upp hemsidan. En snabb hemsida ger både besökaren en bättre upplevelse, samt lägger en bra grund för en hög googlerankning. Efter att sidan är uppdaterad genomför vi en säkerhetskontroll för att identifiera eventuella säkerhetsrisker som gör din hemsida känslig för intrång eller andra attacker. Om något visar sig inte vara säkert nog informeras du om detta, varför det har uppkommit, och hur vi kan åtgärda det. Vi installerar även aktiva kontrollfunktioner som larmar om sidan för en stund inte är nåbar, om vi uppmärksammar att sidan kraschar undersöker vi anledningen till detta och du blir informerad om anledningen och vilka åtgärder som gjorts/bör göras. Efter varje uppdatering och undersökning skickar vi ut en rapport där all data framgår, du kommer bland annat få information om:

– Vilken version av hemsidan som nu är installerad
– En sammanställning av säkerhetsstatus
– En rapport avseende sidhastighet

Inspiration

Konsten att kontrollera – Vad är user experience och varför behövs det?

Bygg en relation med din målgrupp.

UX-Receptet.